Andreea Mantea, dezvăluire uluitoare. Fiul ei nu vrea să-şi mai vadă tatăl!

 

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, iar din iubirea lor pasională a rezultat David, fiul celor doi de doar 7 ani și jumătate. Prezentatoarea TV a decis să pună capăt relației cu Cristi Mitrea în timp ce era însărcinată. Deciza a venit în urma neînțelegerile și viloenței de care avea parte în timpul sarcinii.

Vedeta este foarte activă în mediul online și mereu se confesează fanilor. De data aceasta, Andreea Mantea a făcut un live pe TikTok în care a explicat că David refuză să își vadă tatăl. Ea susține că a vrut chiar să îl și mituiască pe cel mic pentru a se întâlni cu tatăl lui, însă totul a fost în zadar.

Ba mai mult, Andreea Mantea a spus că David este destul de mare să decidă singur și că ea nu mai vrea să intervină pentru că ultima dată a ieșit o ceartă de toată frumusețea din această cauză.

''Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau'', a spus Andreea Mantea pe TikTok.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest