Andreea Mantea se teme de următoarea factură: „Eu și caloriferul meu electric vă salutăm”

 

Prezentatoarea TV este îngrijorată de suma pe care va trebui să o plătească în urma consumului de electricitate, dar confortul rămâne pe primul loc.

 

Pe pagina de Instagram, Andreea Mantea a urcat un videoclip care a avut drept temă principală apropierea sezonului de iarnă. Prezentatoare TV s-a dotat deja cu un calorifer electric, pentru că-și dorește să aibă tot confortul necesar, astfel încât să nu-i înghețe picioarele în propria locuință. Totuși, vedeta s-a arătat îngrijorată de următoarea factură la curent electric, având în vedere că nu știe cât va consuma respectivul calorifer.

 

"Ce faceți? Cum v-ați început săptămâna? Sper că bine. Eu am început-o foarte bine și voiam să mă laud pentru că în viața mea a reapărut un lucru de care aveam mare nevoie, și de care îmi era foarte dor. Și voiam să vi-l arăt. Nu aș putea să spun că este un lucru, este mai important decât un lucru. Este ceva foarte important, mai ales în zilele astea și în cele ce vor urma. Voiam să vă salutăm împreună și să vă dorim o săptămână frumoasă și călduroasă. Așa că eu și caloriferul meu electric vă salutăm și vă dorim o săptămâna călduroasă. Voiam să va zic că îmi e tare frică de cât o să consume, dar piciorușele mele sunt foarte bine și foarte fericite. Doamne, ce este cu frigul asta că nu mai pot. Săptămână călduroasă vă doresc din tot sufletul", a transmis Andreea Mantea, pe pagină personală de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest