Andreea Raicu a mărturisit care e secretul său atunci când se află în fața unor momente delicate: „Practic mindfulness”

 
+2 click pentru
galerie

În cadrul unui Q&A cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV le-a răspuns acestora la toate întrebările.

 

Internauții care o urmăresc pe Andreea Raicu pe rețelele de socializare au avut mai multe curiozități vis-à-vis de vedetă. Majoritatea au dorit să afle cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat având în vedere că are 45 de ani, intrând astfel în cea de-a doua etapă a vieții. Dar au existat și curioși cu întrebări de natură introspectivă, dorind să știe cum reușește prezentatoarea TV să treacă peste momentele grele ale existenței ei.

 

Andreea Raicu a spus că pe lângă credință și meditație, una dintre metodele pe care le folosește este mindfulness. „Mă întreb dacă situația este reală sau sunt doar gândurile mele care o fac mai gravă decât e. Îmi aduc aminte de alte momente mai grele de care am trecut, caut lecția care vine cu acest moment, meditez, mă rog, practic mindfulness, fac sport, vorbesc cu oameni care mă ajută să găsesc soluții sau să am alte perspective sau uneori nu fac nimic. I just surrender”, a povestit Andreea Raicu, într-o postare de pe Instagram.

 

Această practică este destul de puțin cunoscută pe plan mioritic și își are originile în budism. Mindfulness are la baza concentrarea asupra momentului prezent fara a judeca si fara ne dorim ceva diferit. „Singura ta realitate este ACEST MOMENT. Chiar aici. Chiar acum”. Acest citat celebru al lui Buddha rezuma mai bine acest principiu: "Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-ti toate eforturile in prezent".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest