Andrei Ciobanu, invitat special în cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution

 

Noul episod de audiții Stand-Up Revolution va fi deschis de Andrei Ciobanu, care va urca pe scena show-ului în calitate de invitat special. Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea au fost surprinși atât de glumele comediantului, cât și de darurile culinare pe care acesta le-a adus. Cum s-a desfăşurat momentul şi cine sunt concurenții care s-au calificat în Bootcamp, telespectatorii pot afla în această seară, de la 22:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Andrei Ciobanu a pregătit un material savuros de stand-up cu experiențe din copilăria lui, stârnind hohote de râs pe platoul de filmare. Bineînţeles că şi de această dată nu au lipsit glumele cu şi despre mama sa, pentru ca la final, acesta să le aducă juraţilor preparate culinare pregătite chiar de ea. „Andrei are o grămadă de povești cu și despre ea, și e genul de mamă care l-a susținut întodeauna – eu știu că l-a susținut în cariera de stand-up. (…). . Aș vrea să o invităm și pe doamna Lăcrămioara o dată la Stand-Up Revolution ca să ne povestească și ea ce făcea Andrei când era mic, pentru că noi auzim doar partea lui“ ,a declarat Maria Popovici, imediat după momentul comediantului.

Tot diseară, in cadrul celui de-al şaptelea episod Stand-Up Revolution vor performa: Anca Serea, Nea Mărin și fiica lui, Larisa Barbu, Vlad Bieltz, Roxana Maya, Sonia Ferrari Paul Szabo, Gabriel Dogaru, Simon Sage, Raul Vodă. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului, dar și celelalte surprize ale ediţiei vor putea fi urmărite în această seară, de la 22:30, la Antena 1.


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest