Andrew Tate, despre șeful Poliției din România: „Alți nenorociți...”

 

În urmă cu un an, Cobra Tate a vorbit despre motivul pentru care a ales să vină în România. El a declarat că avea câțiva prieteni buni în țara noastră, iar aceștia l-au asigurat că nu are ce să se întâmple rău aici, motiv pentru care a ales să vină și să devină partener de afaceri.

„În România șansa unui atac pe stradă este zero. Dar dacă te pui cu băieții cu care nu trebuie, o să dispari. Cunoșteam câțiva oameni importanți în România, nu mai voiam să locuiesc în Europa de Est așa cum se întâmpla. În România aveam câțiva prieteni buni care m-au asigurat că nu se va întâmpla nimic. Așa că am mers în România și am devenit și parteneri de afaceri”, a mărturisit fratele Tate.

Mai mult decât atât, milionarul a precizat că a vrut să-și deschidă câteva cazinouri în România, dar a venit pandemia și i-a dat toate planurile peste cap. El a mărturisit că, din punctul lui de vedere, țara noastră este coruptă.

„În România am vrut să-mi deschid 15 cazinouri, cu aparate. A venit Corona și a distrus tot. Am plătit chirie la 15 localuri degeaba pentru un an și jumătate. Am vrut să deschid afacerea asta de multă vreme. România este coruptă în totalitate, de la un capăt la altul. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte extinsă în România, vreau să fiu foarte clar. Unul dintre motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt eșalonul foarte înalt al societății. Dacă am nevoie să vorbesc cu prim ministrul, pot face asta. Nu pot să fac asta în Vest”, a mai adăugat el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest