Andrew Tate, viață grea în închisoare: „Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte”

 

Andrew Tate duce dorul libertății. El și fratele lui, Tristan, au ajuns, miercuri dimineață, la Curtea de Apel București (CAB), acolo unde s-a judecat contestația formulată de apărători în ceea ce privește măsura arestului preventiv. Întrebați de jurnaliști dacă speră că vor fi eliberați astăzi, Andrew a spus: „Nu e prea multă justiție în România!”

Condițiile grele din închisoare l-au făcut pe unul dintre frații Tate să suspine după lucrurile simple de afară, cum ar fi cafea sau un duș fierbinte. „Frumusețea este trecătoare. În prezent, ninge aici, în România. Metalul ustură ca gheața. Se spune că nu apreciezi cu adevărat ceva până nu dispare. Este absolut adevărat. Nu există lumină fără întuneric. Cele mai mici și mai obișnuite lucruri sunt cu adevărat frumoase în retrospectivă. Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea fierbinte sau un duș fierbinte.

Nu apreciezi pe deplin ultimul tău pahar de apă curată. Când recunoști cu adevărat că fiecare experiență este trecătoare, înveți să zâmbești în ploaie. Vezi frumusețea în picăturile de ploaie, în tăcerea absolută a solitarului. Există frumusețe chiar și în frigul năucitor. Cei care citesc asta, luați-vă 15 minute din ziua de astăzi pentru a vă pregăti o ceașcă de ceai caldă. Apreciază-i cu adevărat căldura și înțelege că poate veni o zi în care ai plăti 10.000 de dolari pentru acea ceașcă. Nu există lumină fără întuneric”, a scris Andrew Tate.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest