Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că și-a agresat copiii: "Pe unul l-a strâns de gât..."

 

Actriţa Angelina Jolie îl acuză pe fostul său soţ Brad Pitt că i-a agresat pe doi dintre copiii lor în timpul unei certe a cuplului, în 2016, pe când se aflau la bordul unui avion privat, conform documentelor judiciare dezvăluite marţi în Statele Unite, informează miercuri AFP.

Cele două vedete de la Hollywood s-au separat în acel an, iar procedurile de divorţ au rămas blocate de atunci în îndelungate bătălii juridice, inclusiv pentru custodia copiilor lor şi vânzarea unei podgorii din sudul Franţei.

În documentele depuse marţi, Angelina Jolie detaliază o altercaţie violentă cu fostul său soţ în timpul unui zbor din California către Franţa, în septembrie 2016.

Brad Pitt "l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul" şi "a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o" înainte de ''a o împinge în peretele toaletei" unde începuse cearta, potrivit documentelor citate de mai multe media americane, inclusiv The New York Times şi Variety.

În timpul acestei confruntări, actorul, care a criticat-o pe Jolie că este "prea slugarnică" cu copiii lor, "a turnat bere" pe fosta sa soţie şi "bere şi vin roşu pe copii".

Când actorul din "Fight Club" a început să-şi folosească pumnii "unul dintre copii şi-a apărat verbal" mama. Brad Pitt "s-a repezit apoi spre propriul copil", conform documentelor, iar actriţa "l-a apucat de la spate pentru a-l opri".

"Copiii au intervenit", conform documentului. Apoi, actorul "l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă". Unii îi "cereau să se oprească", alţii "plângeau".

În urma acestei dispute, ancheta efectuată de autorităţile federale nu a condus la o urmărire penală. Angelina Jolie a solicitat divorţul la câteva zile după acea călătorie cu avionul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest