Ani Crețu a fost la un pas de moarte în luna de miere

 

Ani Crețu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi. Aceasta se bucură de o familie frumoasă și, ori de câte ori are ocazia, alege să plece în diferite destinații alături de cei mai importanți bărbați din viața ei.

Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, actrița a vorbit despre o experiență pe care a trăit-o în luna de miere, experiență care i-ar fi putut fi fatală.

”În Mauritius m-a impresionat bunătatea oamenilor și respectul lor față de orice formă de viață, de la plantă, sol, până la felul în care își refac fauna și flora. Lui îi place foarte mult tot ce ține de viața oceanelor, încă își dorește să devină oceanograf. Mărturisesc că în mare parte din alegerile noastre ținem cont de chestia asta, îl încurajăm, stăm numai după el când prinde tot felul de chestii, pentru că prinde tot felul de chestii, atât de nenumărate și de ciudate încât era să o pățim puțin.”, a spus Ani Crețu la Antena Stars.

Actrița a povestit că fiul ei a prins niște pești ciudați, iar când aceasta a citit despre specia respectivă a rămas șocată.

”A prins niște pești ciudați. Sunt unii cu dungi perfecte alb cu negru, dungați, foarte drăgălași, întâi i-a văzut ca și când ar fi fost o piatră pe malul oceanlui, care tot migra și a zis că nu, e un banc de pești, adu plasa! După ce toată plaja s-a ridicat și am pus mâna pe ei, minunat, și ce gălăgie am făcut, seara după ce ne-am băgat în pat, ei au adormit și eu am început să citesc, ca să-i spun a doua zi de descoperire, să știe copilul ce a prins. Și văd: Eel Coral Catfish (Anghil[/Somn de coral) posibil fatal. Și am început să citesc. Am înlemnit, îți dai seama, are un spin pe spate, unul în piept și trebuie să ții mâna într-o apă clocotită măcar 20 de minute, iar cazurile care s-au descpoperit au fost foarte multe cazuri fatale. Deci nu că mi-a stat inima, mi-au înghețat picioarele.”, a spus Ani Crețu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest