Antonella Lerca nu crede în rezultatele autopsiei travestitului Vasilica: „Dacă e edem pulmonar înainte să mori nu faci ceartă și te bați cu cineva în casă”

 

Moartea suspectă a travestitului Vasilica Narcisa nu și-a stins ecourile. Antonella Lerca nu crede în varianta autorităților, cum că acesta s-ar fi stins din cauza unui edem pulmonar acut.

 

În noaptea de duminică spre luni, un tânăr în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort într-o cameră de cămin din Iași, zona Tudor Vladimirescu. Martorii spun că Narcisa Vasilica, așa cum se prezenta tânărul, a petrecut toată noaptea în compania unui alt bărbat și din locuință și că „s-a auzit gălăgie, muzică, ceartă”. Poliția a deschis o anchetă. Însă, rezultatele autopsiei susțin că Narcisa Vasilica ar fi murit din cauza unui edem pulmonar acut.

 

Antonella Lerca, prietenă cu Narcisa Vasilica, a povestit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că nu crede în variant oficială: ”Povestea este cusută cu ață albă. Se vehiculează, pentru că presa nu are acces la raportul din Iași, pentru că doar rudele au acces la raportul autopsiei, deci ce se spune cu edem pulmonar, eu nu cred așa ceva, pentru că la edem pulmonar nu vine poliția și ambulanța la trei dimineață, că sună vecinii, că e scandal și ceartă. Și dacă e edem pulmonar nu înainte să mori faci ceartă și te bați cu cineva în casă, deci, clar, din start, se pierde varianta unei morți liniștite, pașnice”.

 

Antonella Lerca a mai spus că, în urmă cu ceva vreme, a încercat să-l ajute pe tânărul de 36 de ani să vină în București, dar acesta nu s-a adaptat: ”Vasilica Narcisa și cu Mona erau două prietene de nedespărțit din Iași. La un moment dat, au fost date afară din casă, ca orice altă persoană trans din România care foarte greu reușește să acceseze o locuință. De multe ori, proprietarii sunt abuzivi cu femeile trans, le fac avansuri sau le dau afară din casă, că practică prostituția. Când au fost date afară a trebuit să le găzduiesc la mine, în București. Pe parcurs am reușit cu o asociație să le închiriem un apartament, destul de decent, în București, doar că Vasilica nu s-a acomodat la București, ea fiind născută și crescută la Iași, a vrut să se întoarcă. Iată că aici s-a întâmplat nenorocirea. Din ce știu eu, nu am surse sigure, tipul care era prezent la momentul morții Vasilicăi e în libertate, nu este nici măcar anchetat, din ce știu eu...”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest