Anunțul făcut de Adriana Bahmuțeanu și George Reativan: „O familie cât mai mare”

 

După întreaga controversă cu tânăra de 25 de ani care susține că e fiica nerecunoscută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, vedeta și George Reativan au dat noi detalii despre întreaga situație într-un interviu pentru Antena Stars. Cei doi au dezvăluit că vor s-o ajute presupusa fiică indiferent de rezultatul testului de paternitate.

După ce și-a arătat aprecierea și i-a urat toate cele bune Anamariei Prodan, la petrecerea căreia se afla, George a vorbit și despre ceea ce se petrece în viața lui în aceste momente. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a menționat că încă nu au ajuns rezultatele testului ADN pe care l-a făcut pentru a afla dacă este sau nu tatăl biologic al Melissei.

„Am fost informați că testul este pe drum. Acum nu știu cât face poșta de la Timișoara la București, 2-3 zile probabil. Așteptăm. (...) Nu avem nicio emoție. Vrem să fie bine pentru toată lumea, mai ales că e perioada Crăciunului, Sărbătorile de iarnă. Vrem să trecem în 2023 cu toate rezolvate. Indiferent de cum o fi rezultatul, noi tot aceeași poziție o avem. O să oferim iubire în continuare.”, a declarat George Reativan pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest