Anunțul făcut de Cristina Vasiu despre nuntă: "Anul viitor vor fi mari surprize…”

 

Cristina Vasiu și iubitul ei, Cătălin Stoica, sunt mai fericiți ca niciodată, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cristina Vasiu și partenerul ei au oferit un interviu în exclusivitate la Antena Stars și au oferit detalii din relația de cuplu.

Cătălin Stoica a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că anul viitor vor apărea mari surprize în viața lor, semn că au planuri mari. Iubitul Cristinei Vasiu a declarat că ea este mai vulcanică, însă relația lor se bazează pe echilibru, chiar dacă uneori mai apar tensiuni, ca în orice altă relație.

''Sunt total pregătit, m-am pregătit în ultimele 10 luni și sufletește și duhovnicește. Anul viitor vor fi mari surprize în tot ceea ce înseamnă Cristina Vasiu și Cătălin. Cristina face cea mai bună mâncare. Eu mai las de la mine, dar amândouă suntem două fire ambițioase, știm ce vrem de la viață, ea stie mai mult ce vrea de la viață, eu sunt așa mai visător.

Ea e mai puțin vulcanică că este perfecționistă. Este un echilibru frumos, o relație bazată pe iubire și respect trebuie să aibă și puțină ceartă. Cine se iubește, se mai și cearta.'', a declarat iubitul Cristinei Vasiu, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest