Anunţul făcut de Simona Sensual despe nuntă şi copil: „Când voi merge cu bărbatul meu la altar”

 

Suferința gândului că nu va putea să aibă copii a chinuit-o mult timp pe Simona Suhoi, ex- Sensual. Din fericire, a fost vorba doar de un diagnostig greșit, dar bruneta tot nu a reușit să devină mamă. Acum, ea susține că divinitatea nu o ajută pentru că nu este căsătorită încă și nici în trecut nu a făcut marele pas cu vreun partener.

Simona a povestit la Antena Stars drama pe care a trăit-o când i-au fost puse mai multe diagnistice greșite. Unele arătau că ar fi suferit de boli grave și unul dintre ele făcea referire la faptul că bruneta nu ar putea avea copii. Niciunul nu a fost bun, iar vedeta a aflat că nu suferă de nicio afecțiune atât de gravă.

Cu toate acestea, nu a reușit să devină mamă până acum, deși și-a dorit. Simona susține că a ajuns la concluzia că lipsa unei căsătorii între ea și foștii parteneri este ceea ce o împiedică să rămână însărcinată. În prezent, bruneta este într-o relație și spune că vrea să facă un copil cu partenerul ei, dar acest lucru se va putea întâmpla abia după ce vor ajunge a altar.

„Cred că doar când voi merge cu bărbatul meu la altar ... cred că trebuia oficializată cununie, nu numai civilă, ci și religioasă. (...) Eu am avut o relație cu cineva care era de altă religie și asta cred ca este un motiv. Pentru mine contează foarte mult. Eu sunt foarte apropiată de Biserică, indiferent ce se spune. Cred că o familie se întemeiază pe niște structuri, pe credința în Dumnezeu.”, a spus Simona Suhoi, ex-Sensual, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest