Are Paula Chirilă un nou iubit? Ce spune vedeta după ce a fost prinsă sărutându-se cu un bărbat

 

De când a divorțat de Marius Aciu, tatăl fiicei sale, Paula Chirilă nu s-a mai afișat cu niciun bărbat în viața ei, însă iată că la cinci ani de la separarea de fostul său partener, acum în presă au apărut imagini bombă cu co-prezentatoarea de la Xtra Night Show însoțită de un domn chipeș.

Înainte de a-și lua ”la revedere”, cei doi s-au pupat pe obraz, dar partea interesantă chiar acum vine, căci ulterior bărbatul se pare că nu vrea să o lase pe Paula Chirilă să plece doar cu un pupic, ci îi oferă un sărut pe gură, fapt ce ne confirmă de altfel că în niciun caz nu e vorba despre doar o prietenie între ei doi.

După ce a sărutat-o cu patos, Paula Chirilă zâmbește și chiar nu pare deranjată de gestul lui, însă atunci când reporterii Spynews.ro au contactat-o pentru a confirma relația, vedeta a negat totul.

”Ce partener? N-am niciun nou partener? Nu mă sărut cu niciun bărbat! Nu am nimic de declarat, eu nu pot să mă văd cu niciun om la o terasă ca să iasă discuții. N-am nicio relație”, ne-a spus Paula Chirilă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest