Armin Nicoară, declarație specială de ziua Claudiei Puican: „De la doi tineri îndrăgostiți am ajuns astăzi aici”

 

Saxofonistul i-a transmis o urare specială cântăreței cu care s-a căsătorit cu câteva luni în urmă.

 

Armin Nicoară a ținut să-și exprime dragostea pe care i-o poartă Claudiei Puican pe rețelele de socializare. Și ce prilej putea să fie mai bun decât ziua de naștere a solistei. Astfel, instrumentistul a postat o declarație de iubire adresată femeii care-l face fericit și cu care a decis să-și întemeieze o familie.

 

''La mulți ani, soția mea dragă. De la doi tineri îndrăgostiți am ajuns astăzi aici. De ziua ta îți doresc fericire, împlinire, multă sănătate și iubire.'', a scris Armin Nicoară pe rețelele de socializare.

 

Saxofonistul și solista par a avea o relație deschisă, după cum chiar el a povestit în urmă cu ceva vreme la Antena Stars: "Claudia, tot timpul mi-a dat voie, adica nu a fost gen să mă ascund de ea, să zic că mi-e frică de ea că am fost la altă fata și așa mai departe. Acum a fost o dată, într-adevăr, la început de relație când m-a prins. Am venit de la eveniment și aveam în sacou niște treburi iar ea, când mi-a luat sacoul să mi-l calce și să mi-l aranjeze a zis: "Ce-s cu astea?", eu am încercat să o mint, iar după cinci minute mi-am dat seama și i-am zis care e situația, iar ea mi-a zis:"păi de ce nu mi-ai zis din prima?", și nu pot să zic că a fost o ceartă sau ceva."

 

În plus, sunt de notorietate deja declarațiile lui Armin Nicoară legate de nașa Georgiana Lobonț. Saxofonistul a spus că aceasta are buze senzuale, pe care își dorește să le sărute.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest