Ascensiunea Emmei de la Radio Zu, iubita lui Tavi Colen de 14 ani!

 

Între cei doi există o diferență de vârstă de 20 de ani, dar relația funcționează excelent pe toate planurile.

 

Emma Ștefan se iubește cu Tavi Colen, fostul membru al trupei Talismat de aproape un deceniu și jumătate. Mai întâi, tânăra a fost fană a formației din care făcea partea actualul ei partener, apoi a devenit iubita acestuia. Cei doi chiar au înființat o trupă, „Cover” pe numele ei, cu care cutreieră țara în lung și-n lat atunci când au evenimente. Astfel, relația de iubire a fost întregită de una profesională, care-i face pe cei doi să fie alături mult timp.

 

Emma a devenit mai cunoscută atunci când a venit din Galați în București la preselecția pentru un post de asistentă la emisiunea Morning ZU, moderată de Mihai Morar și Daniel Buzdugan. Din 300 de candidați, tânăra de 34 de ani a fost cea selectată. ”Eram într-un moment mai greu al vieții mele, veneam după o demisie și am primit vestea că Buzdu și Morar caută o colegă. M-am dus la interviu, am dat probe, au fost 300 de CV-uri, 10 fete în finală, 4 în semi-finală și m-au ales pe mine după o lună de teste”, a declarat Emma.

 

Între timp, îndrăgita prezentatoare radio a făcut un alt pas important, devenind concurentă la Te cunosc de undeva, acolo unde face echipă cu Sore. „Să fii pregătit de transformare, dar să nu ştii în ce te transformi e adrenalină pură! Publicul Te cunosc de undeva! să se aştepte să ne vadă aşa cum nu ne-au mai văzut vreodată, iar pe Sore să o vadă strălucind aşa cum nu s-a arătat până acum. Suntem echipa <Ţiplet>. Am întâlnit nu numai o femeie extraordinar de ambiţioasă şi determinată, ci şi o prietenă de nădejde. Este foarte frumos ca oamenii pe care îi admiri să te admire înapoi”, a dezvăluit Emma Ștefan.

 

Emma era doar o adolescentă fană a trupei Talisman, din care făcea parte și Tavi Colen alături de Alin Oprea. Chiar într-un live cu Geanina Ilieș, Emma spunea: „Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă. O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti. Când nu te mai ocupi de casă şi de relaţie, atunci lucrurile îţi scapă de sub control”.

  

Având în vedere declarația de dragoste a lui Tavi Colen, de ziua Emmei, se pare că relația dintre cei doi merge excelent. ”Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea. O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris! A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită… Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc! La mulţi ani, pipoţica mea”, a scris artistul pe Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest