Asiana Peng îşi trimite mama la psiholog: "Eu nu vorbesc cu ea!"

 

Asiana Peng, viitoarea noră a lui Laurențiu Regheacampf, e foarte supărată după ce a aflat de declarațiile făcute de mama ei în public cu privire la eventuala nuntă a sa cu fiul antrenorului. Chiar dacă au o relație de mai mult timp, fosta gimnastă susține că nu e vorba de nicio oficializare a iubirii lor și nu înțelege de ce mama ei a făcut astfel de declarații.

Tânăra a reacționat destul de dur cu privire la cuvintele pe care mama sa le-a făcut, astfel că aceasta a spus despre femeia care i-a dat viață că nu o înțelege și că a început chiar să citească cărți legate de psihologie ca să afle ce are.

Mai mult de atât, Asiana Peng mai mărturisește că mama ei ar suferi de bipolaritate, iar din acest motiv și declarațiile făcute.

„Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru. (…)”, a spus Asiana Peng pentru Click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest