Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie. Decizia magistraților

 

Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie. Antoanela, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, va fi internată într-un spital de psihiatrie. În urmă cu un an, prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente de groază, după ce a fost atacată cu un bolovan de către o femeie. Totul s-a petrecut chiar în timpul emisiunii de la Antena 1, iar imaginile au îngrozit o țară întreagă. Episoadele de violență au continuat, însă Antoanela a rămas în libertate și a mai fost văzută în proximitatea platoului de filmare. Iată ce au decis magistrații acum!

Antoanela, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, va fi internată într-un spital de psihiatrie. Deși comportamentul violent al femeii a recidivat, aceasta a fost lăsată în libertate, iar prezentatoarea a condamnat lipsa de tact a autorităților române.

De această dată, se pare că magistrații au decis ca agresoarea să fie internată într-un spital de psihiatrie, acolo unde va urma un tratament specializat. Decizia a fost luată săptămâna aceasta, urmând ca Antoanela să petreacă următoarea perioadă la Spitalul de psihiatrie și pentru măsuri de siguranță Pădureni-Grajduri.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspectei GRIGORAŞ ANTOANELA-JAQUELINE într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii', au hotărât judecătorii, conform spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest