Avocata familiei Elodiei Ghinescu crede că Cioacă va fi eliberat. Noi dezvăluiri, la Antena Stars

 


Avocata familiei Elodiei Ghinescu face noi dezvăluiri cu privire la permisia în care s-a aflat Cristian Cioacă de curând, care nu ar fi un eveniment izolat, ci s-ar fi întâmplat de cel puțin două ori în ultimele trei luni. Iată de ce a beneficiat fostul polițit de aceste eliberări temorare!

În weekend, timp de 24 de ore, Cristian Cioacă s-a aflat în libertate, în cadrul unei permisii pe care a primit-o. Acesta a ispășit doar 8 ani, din cei aproape 16 din condamnarea sa pentru lovituri cauzatoare de moarte, profanare de cadavre și violarea corespondenței electronice, în cazul avocatei Elodia Ghinescu, cea care i-a fost soție.

Cu toate acestea, avocata familiei Ghinescu susține că Cioacă primește permisii din ce în ce mai dese, pe motiv că are un comportament bun în închisoare, deși alți deținuți cu același comportament nu au parte de aceste beneficii.

„Din presă am aflat că dumnealui a benficiat în mod regulat de permisii, pe weekend. Alți condamnați nu beneficiază pe weekend de astfel de permisii. Se pare că doar comportamnetul, care e unul, spun eu, normal, așa cum ar trebui să fie al oricărui alt condamnat în penitenciar, a condus probabil la aceste permisii de care dumnealui beneficiază. Nu se are în vedere comportamnetul lui pe perioada procedurii în fața instanței de judecată, faptele deosebit de grave pe care dumnealui le-a comis. Nu a recunoscut, nu a colaborat cu organele de urmărire penală, ori în penitenciar orice condamnat trebuie să aibă un comportament normal, spun eu. (...) Din ceea ce am aflat și eu, că se bucură de un regim preferențial, față de alți condamnați.”, a transmis avocata familiei Ghinescu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest