Băiatul lui lui Sile Cămătaru a fost arestat în Italia

 

Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru a fost arestat în Italia, după ce fugise din țară. El a părăsit România înainte de a afla decizia finală cu privire la încălcarea ordinului de protecție, dosar în care era implicat. În lipsă, el a fost judecat și a primit 3 ani și 7 luni de închisoare.

Judecătoria Sectorului 6 a emis un mandat european de arestare, după ce s-a finalizat procesul în care era implicat. Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins în Italia de polițiști. Urmează să se facă demersurile punerii în aplicare a mandatului european pentru a-l preda României.

Daniel Balint a fost judecat în lipsă, iar decizia finală a fost de 3 ani și 7 luni. După ce va fi adus în România, el va va rămâne în arest.

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE”, a anunțat Poliția.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest