Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce l-a părăsit Cristina: „Nu a fost de acord și a avut dreptate!”

 

Fostul international român a dat cărțile pe față și a explicat de ce Cristina, mama fetițelor lui, a cerut divorțul. Cum funcționează acum relația dintre cei doi.

 

Bănel Nicoliță a divorțat de ceva vreme de Cristina, mama celor două fetițe ale cuplului, Amalia și Natalia. Motivul a constat în faptul că fostul tricolor a dorit să-și investească banii în echipa de fotbal de la el din sat, din Făurei. De fapt nu a fost o investiție propriu-zisă, ci mai degrabă o gaură neagră, Bănel pierzând o grămadă de bani ca patron în sportul care l-a făcut cunoscut.

 

De aici au pornit practice conflictele dintre cei doi soți. Cristina Nicoliță l-a avertizat că își va pierde toți banii. Însă, fostul jucător al Stelei nici nu a vrut să audă. Acum îi dă dreptate fostei soții! Atunci când te duci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să fac în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal. ‘Vrei să vii lângă mine, sau nu?’. Și a spus nu. Pentru că acolo trebuie să pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face. Și așa am făcut”, a declarat Bănel Nicoliță în cadrul emisiunii online Prietenii lui Ovidiu.

 

Tot la podcastul moderat de Ovidiu Ioanițoaia, fostul stelist a mărturisit că desi au divoțat, cei doi foști soți se înțeleg perfect, iar el nu are nicio interdicție de a-și vedea cele două fetițe: „Suntem divorțați, avem o relație foarte bună mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie. Nu există restricție din niciun punct de vedere, pot să le văd când vreau. Cea mică are 7 ani, cea mare are 9 ani. Copiii cresc și important e să le oferim tot ce e mai bun, să nu simtă că unul din părinți nu este alături”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest