Bănel Nicoliță a recunoscut că este într-o relație

 

S-a spus că Bănel Nicoliță ar avea o relație cu celebra Vica Blochina, însă fosta vedetă de la FC Steaua București a negat imediat toate zvonurile apărute. Cea mai mediatizată relație a fostului fotbalist a fost chiar căsnicia cu femeia care i-a dăruit două fetițe.

Bănel Nicoliță și Cristina, femeia care l-a făcut tată de două ori, au fost căsătoriți șase ani și au avut o relație frumoasă, însă au preferat să își spună adio după aproximativ șase ani de relație și au divorțat în mare secret.

Fostul jucător al lui Gigi Becali nu s-a mai afișat alături de nicio femeie de atunci, fiind discret de fiecare dată când a fost întrebat despre viața lui amoroasă. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Bănel Nicoliță a confirmat că nu este singur.

Ei bine, în continuare, fostul fotbalist a fost cât se poate de reticent, dar a dat cărțile pe față, spunând că, într-adevăr, este într-o relație cu o femeie a cărei identitate nu a dorit să o dezvăluie.

Așadar, se pare că actuala parteneră de viață a lui Bănel Nicoliță dorește să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor.

”Da, sunt într-o relație, nu e problemă, se știe foarte bine. Nu pot să ascund faptul că sunt într-o relație. Da, sunt într-o relație cu o femeie. Avem o relație de ceva timp. Nu sunt singur, dar nici nu pot să povestesc mai multe”, a declarat, în exclusivitate, Bănel Nicoliță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest