Bănel Nicoliță, câștigătorul primei ediții a noului sezon Splash! Vedete la apă! Prima reacție a fotbalistului!

 

Fostul fotbalist de la Steaua București a sărit de la cea mai înaltă trambulină și a ajuns în finala emisiunii de la Antena 1.

 

Ediția de joi a noului sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă! și-a desemnat câștigătorul, în persoana lui Bănel Nicoliță. Acesta a dat dovadă de curaj și a executat un salt de la 10 metri, Fostul tricolor a fost extrem de emoționat în momentul în care a aflat că a câștigat prima ediție. Și înainte de săritură a fost cel puțin la fel de emoționat și a izbucnit în lacrimi, atunci când a primit mesajul de la fiicele sale.

 

”Vă mulțumesc din toată inima pentru acest premiu și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut când mi-a fost cel mai greu, poate. Și vouă, juraților, pentru că ați crezut în mine și pentru că credeți că pot face în continuare mult mai mult decât acum, vă mulțumesc”, a spus Bănel Nicoliță

 

Bănel Nicoliță a primit drept premiu o vacanță de neuitat, în care va pleca și va petrece timp alături de fiicele sale. Cel care i se va alătura lui Bănel Nicoliță în finală este nimeni altul decât Nick Casciaro, fostul câștigător de la xFactor, din echipa Loredanei Groza.

 

Bănel nu ar fi primul fotbalist care câștigă concursul de sărituri în apă de la Antena 1. Anul trecut, un alt nume cunoscut al sportului-rege, s-a ales cu premiul în valoare de 10.000 de euro, și anume Cristi Pulhac.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest