Bănel Nicoliță, exemplul viu că și bărbații mai plâng câteodată: „Datorită lor sunt aici!”

 

La Splash! Vedete la apă! fostul fotbalist de la Steaua București nu și-a mai putut stăpânii emoțiile. Ce l-a mișcat atât de profund pe Bănel.

 

Bănel Nicoliță a demonstrat totdeauna, în cariera lui, că este un caracter puternic. A strâns din dinți, ori de câte ori a dat de greu, pentru a depăși obstacolele pe care le-a avut în cale. Însă, ca oricare dintre noi, și el are punctele sale vulnerabile, pe care le-a arătat din plin în cadrul noului sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, când a fost surclasat de propriile emoții.

 

Concurent la emisiunea de la Antena 1, Bănel Nicoliță a surprins pe toată lumea când a trecut de trambulina de la 7 metri pentru a urca la cea de 10 metri. Fostul international român, chiar înainte de săritură, a primit mesaje de la cele două fete ale sale, acestea transmițându-i că-l iubesc, fapt care l-a motivat, dar și emoționat profund.

 

”Vă mulțumesc frumos pentru surpriză, știți foarte bine că eu sunt un om care a plecat de jos, îmi iubesc foarte mult copiii, familia, am încercat să fac tot ce e mai bun pentru copiii mei. Datorită lor sunt aici”, a spus fostul fotbalist. După ce a executat săritura, a mărturisit că le-a făcut o promisiune celor două copile ale sale: că va face totul pentru a ajunge în finala competiției Splash! Vedete la apă, pentru ca acestea să fie mândre de el.

 

Nea Mărin, jurat în cadrul emisiunii, vizibil mișcat, i-a spus: ”Bănele, felicitări, totuși, că ai avut curaj să te duci la 10, dar până să vorbesc de săritură trebuie să știi că eu fotbal nu știu să joc. Te-am apreciat pentru tot ce ai făcut tu în fotbalul românesc. Știu că ai jucat 7 ani la Steaua, știu că ai dat 40 de goluri...” Bănel Nicoliță a primit și punctajul maxim, din partea lui Cosmin Natanticu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest