Bănel Nicoliță și-a lansat afacerea pe care o face din pasiune: „Ajut copiii talentați”

 

Fostul international român și-a fixat și primul obiectiv, pe care vrea să-l ducă la îndeplinire în 5 ani!

 

Bănel Nicoliță și-a lansat școala de fotbal ce-i poartă numele în această vară, așadar în urmă cu 6 luni. Prin acest proiect el își dorește să ajute copiii talentați să-I calce pe urme și să ajungă la cel mai înalt nivel. În preajma Crăciunului, fostul tricolor a avut ajutoare de nădejde la împărțirea cadourilor pentru cei 70 de puști care deprind tainele fotbalului sub coordonarea sa. Foștii săi colegi de la Steaua București, Sorin Parashiv, Petre Marin și Rică Neaga i-au dat o mână de ajutor.

 

”Mă pregătesc pentru Sărbători, acum am terminat și eu cu școala de fotbal, am avut ultima zi luni, am împărțit cadouri copiilor, am avut invitați speciali, pe Petre Marin, Rica Neaga și Sorin Paraschiv, au împărțit cadouri copiilor, sunt foarte bucuros că au acceptat invitația mea, mai ales că s-au făcut șase luni de când am această școală de fotbal, Bănel Nicoliță, sunt aproximativ 70 de copii”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Aflat la început de drum cu școala lui de fotbal, Bănel și-a fixat și un obiectiv îndrăzneț: în maxim 5 ani măcar unul dintre juniorii produși de clubul său să îmbrace tricoul celor de la FCSB, echipă care i-a rămas la suflet.

 

”Mă bucur din toată inima că ușor ușor ajut copiii talentați pentru echipe mari, precum FCSB, eu voi rămâne toată viața alături de această echipă. Încerc, în maxim 5 ani de zile, să lansez un copil. Sincer nu m-am gândit niciodată că îmi voi deschide o astfel de școală, pentru că eram foarte mic, nu a fost așa wow viața mea când eram mic. Dar nu îmi vedeam viața fără fotbal”, a mai spus Bănel Nicoliță pentru cel mai tare site de știri mondene din România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest