Bassam Dabbas nu și-a recuperat nici acum banii după ce a fost furat: ”Ce mi s-a întors sunt...”

 

Hoții care l-au jefuit pe Bassam Dabbas au fost arestați, însă hairstylistyul vedetelor încă nu a reușit să își recupereze toți banii. Evenimentul neplăcut s-a întâmplat în luna august a aceastui an, iar de atunci a primit înapoi suma de 25.000 lei. Mai mult, acesta a dat declarații la Antena Star, unde a menționat de complicitatea oamenilor de la sala de sport, de unde i-au fost furați banii.

Bassam Dabbas a trecut printr-un incident revoltător la sfârșitul verii, după ce a fost jefuit chiar în sala de sport unde obișnuia să meargă și unde au acces doar persoanele cu abonament. Haistylistul vedetelor a avut o sumă consistentă de bani în rucsacul pentru sală, care a dispărut. După ce și-a recuperat suma de 25.000 lei, acesta continuia investigațiile pentru a-și primi toți banii înapoi.

Mai mult, hairstylistul a declarat că ar putea să existe o complicitate între angajații de la sala resectivă și hoți, deoarece accesul la sală este permis doar pe baza unui abonament, pe care hoții nu îl aveau.

”Am înțeles de la avocată că am câștigat procesul, acum așteptăm să mai treacă o lună. Oamenii sunt în pușcărie din a doua zi, dar ce se întâmplă, nu știu. Am dat și la sală, pentru că poliția a dat vina pe sală, pentru că ei au intrat și au ieșit cu acordul lor, adică hai că intri și furi fără abonament, dar te întorci și dai portofelul și rucsacul fără abonament, cum să intri în sală așa? Oarecum i-a obligat și pe cei de la sală, dar procesul oricum am auzit că l-am câștigat deja. S-a implicat și sala, pentru că nu ai cum, cum ar fi ca eu să intru să la tine în casă, să îți fur, să plec și să îmi dai voie, asta înseamnă că sunt mână în mână cu sala. Ce mi s-a întors au sunt 250 de milioane cu portofelul, dar în rest încă nu. Pontul a fost dat de femeia de serviciu de la sală, care stă în aceeași zonă cu ei. Ea a dat pontul că sunt acolo, că am bani la mine”, a declarat Bassam Dabbas la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest