Bassam Dabbas s-a operat! Ce a pățit hairstylistul vedetelor: „Am scăpat de ea!”

 

Cel mai cunoscut hairstylist din București s-a pozat pe patul de spital. Ce intervenție chirurgicală a suferit.

 

Bassam Dabbas are mare grijă de aspectul său în ultima perioadă. Tânărul a făcut un implant de păr, fiind nemulțumit de podoaba capilară pe care o avea. Dar nu s-a oprit aici. Recent a postat pe contul său o poză în care apare pe un pat de spital. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, hairstylistul a explicat cum a ajuns din nou la operație.

 

Bassam a mărturisit reporterilor Spynews.ro că a fost vorba despre o operație de liposucție, întrucât nu a reușit să elimine țesutul adipos din zona abdomenului chiar dacă era un practicant fervent al fitness-ului. Astfel, pentru a atinge forma dorită a recurs la intervenția chirurgicală.

 

”Am făcut operație de liposucție, am făcut-o, am scăpat de ea. De foarte mult îmi doream să o fac. Mă simt foarte bine, acum în două ore au zis că voi ieși din spital și că mă duc acasă. A fost foarte ok operația, mă așteptam la dureri mult mai mari, dar cică la masaj vor fi dureri. Mă doare spatele însă de la atâtea ore de stat pe spate, că stau doar pe spate, în rest nu simt nimic”, a spus Bassam Dabbas.

 

Implantul capilar și liposucția sunt singurele intervenții pe care Bassam Dabbas le va face. Artistul frizurilor spune că se oprește aici: ”Mă duceam la sală și nu aveam abdomen, mă duceam degeaba și am zis că trebuie să-mi fac să mă mulțumesc eu pe mine. Acum sunt foarte mulțumit de rezultat și chiar e foarte frumos. Până acum aveam grijă doar de oamenii din jurul meu, doar de clienții mei și am zis că e nevoie și de mine, că atunci când treci de 30 de ani parcă ar trebuit să te îngrijești. Am făcut și implant de păr și gata, nu mai fac altceva. Am zis că în luna noiembrie mă refac eu, iar după gata, la muncă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest