Bat clopote de nuntă în showbiz! Laurette, detalii exclusive despre cererea în căsătorie: „Mă bucur că sunt într-o familie de africani”

 

Vestea că Laurette a fost cerută în căsătorie de senegalezul Magaye Gueye, după doar câteva luni de relație, a luat prin surprindere pe toată lumea! Frumoasa mulatră a oferit un interviu, exclusiv pentru Antena Stars și a oferit detalii inedite despre momentul logodnei, dar și despre cum se înțelege cu familia viitorului soț.

A răsărit soarele și pe strada lui Laurette! După ce părea că nu va găsi prea curând pe cineva care să o facă să aibă, din nou, fluturași în stomac, iată că minunea s-a întâmplat. Nu doar că și-a găsit sufletul pereche, dar acum se pregătește și de nuntă, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, într-o manieră destul de atipică.

Potrivit spuselor lui Laurette, întrebarea „Vrei să fii soția mea?” i-a fost adresată de Magaye Gueye, în timp ce se aflau la masa unui restaurant din Poiana Brașov. Răspunsul brunetei a fost unul pozitiv, iar acum își fac planuri de căsătorie.

„Important este ca suntem sunt tineri și frumoși, iar gusturile coincid intru totul. Avem foarte multe lucruri împreună, ne înțelegem foarte bine. În Poiana Brașov a avut loc cererea în căsătorie. Eram în vacanță. Eram la masă și după a fost mai mult o joacă, dar ideea este că cererea în căsătorie s-a întâmplat.”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

Cât despre cum se înțelege cu familia viitorului soț, Laurette a dezvăluit că se bucură că va face parte dintr-o comunitate de africani, iar dinamica relației cu membrii familiei jucătorului dinamovist este una foarte bună.

„Îi cunosc familia. Vorbim la telefon. Este o relație frumoasă cu toată lumea și mă bucur că sunt într-o familie de africani. (...) Noi ne cunoaștem inainte să joace la Dinamo. Am ținut legătura o perioadă, după care relația s-a răcit, iar atunci când a venit la București, am început să ieșim împreună. Este adevărat că a stat și la mine o perioadă și relația noastră a început ca a doi copii nebuni. O relație de prietenie. Nu ne gândeam că mă va cere în căsătorie.”, a mai spus Laurette.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest