Laurette, mamă pentru a doua oară? Dezvăluiri inedite din viața personală: „Știu ce îmi doresc de la viață”/ VIDEO

 

Laurette este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Astfel că nu este de mirare că mulți domni o curtează și încearcă să o cucerească, dar se pare că inima vedetei poate fi cucerită doar de cel care va avea anumite calități. Mai mult decât atât, Laurette a spus și dacă vrea să devină mamă pentru a doua oară, în caz de își va găsi alesul.

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Laurette a vorbit mai deschis ca niciodată despre viața personală. Mulatra a dezvăluit că deocamdată este singură, iar bărbatul despre care se spunea că i-ar fi iubit, îi este doar un simplu prieten.

„Nu era iubit. Era un amic. Vorbim și acum la telefon, prin mesaje și cam atât. Nu ne vedem. Eu în momentul în care am divorțat de fostul meu soț, am cunoscut pe cineva. Nu am vrut sa dau publicității absolut nicio informație. Am cunoscut un om foarte ok din toate punctele de vedere.”, a spus Laurette.

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că deși au existat situații în care a avut iubiți mai mici de vârsta decât ea, este de părere că doar bărbații trecuți de 40 de ani i-ar putea fi alături, dat fiind că deja știu ce vor de la viață.

„Eu am avut partener de viață și mai mici și mai în vârstă decât mine. Nici eu nu mai am 20 de ani. Dacă aș scrie o carte ar fi foarte interesant, despre fiecare aventură cu bărbații din viața mea. La mine primează mai mult partea rațională. Eu știu ce îmi doresc de la viață. Știu ce bărbat îmi doresc de la viața mea.

Nu contează dacă e român sau străin. Băieții la 30 de ani până la 35 de ani nu prea știu ce își doresc. Mai răspund pe instagram, au mai multe variante. Nu poți să îl forțezi să aibă o relație cu tine de lungă durată. O femeie își dorește stabilitate, își dorește copii. Un bărbat trecut de 40 de ani gândește altfel, pentru că nu mai vrei să vorbești cu una cu alta, vrei să iei cina în familie.”, a mai spus Laurette.

Laurette, mamă pentru a doua oară?

Cât despre dacă s-ar mai vedea mamă pentru a doua oară, Laurette a explicat că nu exclude ideea, dar trebuie să întâlnească bărbatul potrivit care să o facă să se așeze la casa ei.

„Vreau un bărbat care să mă respecte. Important este să existe respect, acum dacă se mai duce cu una cu alta, asta este, că așa e bărbatul.”, a mai dezvăluit Laurette la „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest