Baterii de baie de la GQS German Quality. Alegerea modelului potrivit pentru baia ta (P)

 
+4 click pentru
galerie

Renovarea băii poate fi destul de dificilă. Mai ales atunci când vine vorba de detaliile legate de alegerea accesoriilor potrivite, cum ar fi tipurile de baterii de baie și obiecte sanitare. Întregul proces implică să afli ce este disponibil pe piață, dacă funcționează pentru casa ta din punct de vedere practic și estetic și dacă se încadrează în bugetul tău.

Bateriile au existat încă de când apa curentă a fost disponibilă pentru prima dată. În zilele noastre, varietatea și tipurile de baterii de baie disponibile pe piață sunt copleșitoare și poate fi dificil de diferențiat una de cealaltă, mai ales pentru un necunoscător. În acest articol, îți vom prezenta câteva modele disponibile pe germanquality.ro și te vom ajuta să alegi o baterie baie de calitate potrivită pentru baia ta, de care să te bucuri o perioadă lungă de timp.

Iată o listă a celor mai inovative tipuri de baterii de baie disponibile pe germanquality.ro:

1. Baterie cu monocomandă

Bateriile cu monocomandă sunt acele modele care utilizează o singură manetă pentru a controla temperatura apei. În general, atunci când este rotită spre partea dreaptă, vei obține apă progresiv mai caldă, în timp ce în stânga vei obține apă rece. Bateria cu monocomandă îți permite, de asemenea, să controlezi presiunea apei prin ridicarea manetei în sus, ceea ce face ca acest design să fie foarte ușor de utilizat. Un alt aspect interesant este că poți lăsa maneta în direcția preferată, dacă te simți confortabil cu o anumită temperatură.

Un model rafinat și elegant din această categorie este bateria de lavoar înaltă Grohe Essence. Având un finisaj auriu impecabil și un design de lux, această baterie cu monocomandă va reprezenta piesa de rezistență din baia ta, acaparând întreaga atenție.

Grohe Essence Baterie lavoar inalta XL fără ventil, auriu (cool sunrise) - GQS German Quality

2. Baterie cu termostat

În cazul unei baterii cu termostat, temperatura și debitul sunt controlate de mânere independente. Cu alte cuvinte, debitul este deschis pe o parte, iar temperatura este selectată pe cealaltă parte prin intermediul unui selector de temperatură. Este o baterie care menține instantaneu apa mixată la temperatura selectată, datorită termocuplului care reglează în timp real intrările de apă caldă și rece în funcție de temperatură.

Bateriile cu termostat sunt echipate cu un buton de siguranță care poate fi apăsat ori de câte ori dorești să depășești 38ºC, evitând astfel posibilele arsuri. Perfect pentru locuințele cu copii sau persoane în vârstă. Un alt avantaj este faptul că asigură un control precis al apei și o temperatură constantă, indiferent de fluctuațiile presiunii. Un astfel de model este bateria de cadă și duș Grohe Grohtherm 1000. Suprafața elegantă cu finisaj cromat oferă luciu superior pe termen îndelungat, rezistență la zgârieturi și permite curățarea ușoară a acesteia.

Grohe Grohtherm 1000 Baterie cada dus cu termostat - GQS German Quality

3. Baterie cu senzor

În cele din urmă, cele mai noi tipuri de baterii de baie - bateriile cu senzor! Cel mai des întâlnite în spațiile comerciale, acestea sunt o soluție excelentă, deoarece sunt foarte igienice și economisesc apă. Acest tip de robinet funcționează prin deschiderea robinetului atunci când este detectată o mișcare de către senzor. Odată ce senzorul încetează să mai detecteze mișcarea, acesta se oprește automat după câteva secunde prin închiderea supapei și oprirea fluxului de apă. Procesul de montare a unei baterii cu senzor este, de asemenea, simplu, ceea ce îl face o opțiune viabilă pentru casa ta.

Kludi Zenta-E este o baterie este foarte actuală datorită designului sau futurist. Aceasta convinge datorită îmbinărilor de unghiuri și curbe care se integrează perfect în orice baie. Bateria poate fi acționată fără atingere prin senzorul optic. Această caracteristică asigură maximul de igienă în spațiile publice, clădiri de birouri sau locuințe.

Kludi Zenta-E Baterie lavoar electronică cu ornament pătrat - GQS German Quality

Sperăm că recomandările noastre te vor ajuta în alegerea bateriilor de baie potrivite pentru baia ta!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest