Bella Santiago, declaraţii despre nuntă. Când va avea loc marele eveniment

 

Bella Santiago și partenerul ei de viață sunt împreună încă din anul 2018. Se iubesc nebunește și nu uită să își reamintescă unul celuilalt despre dragostea pe care și-o poartă reciproc în fiecare zi. Cu toate acestea, până acum nu au organizat nunta.

Ei bine, nu este vorba despre probleme în paradis, așa cum ar crede gurile rele, ci despre... timp. Cei doi au mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că au de gând să organizeze nunta anul viitor, bineînțeles, în funcție de programul încărcat al vedetei.

Soțul Bellei Santiago a afirmat că este în fiecare zi atent cu partenera lui, spunând că Bella Santiago a fost destul de greu de cucerit, însă nu este o femeie pretențioasă. Artista a subliniat că nu se ceartă prea des cu soțul ei.

De asemenea, cei doi au povestit că, în cazul în care se întâmplă să se certe, amândoi urmează sfatul bunicii Bellei Santiago și anume acela de a nu dormi niciodată separați, în ciuda discuțiilor avute.

De altfel, cei doi soți au povestit că doresc să organizeze evenimentul grandios cel mai probabil în luna mai sau în luna iunie, deoarece doresc să nu fie nici prea cald, nici prea frig, dar și apropiații lor să aibă câteva zile libere pentru a fi prezenți la nuntă.


”Nu sunt mereu cu florile în dinți, dar sunt tot timpul ca la început și cred că asta cântărește mai mult decât un buchet cu flori care se usucă și... Atât timp cât există comunicare și înțelegere din ambele părți.... Nu e greu absolut nimic. Nu prea ne certăm și când ne certăm nu dormim supărați, că mi-a zis bunica mea să nu dormim separați dacă ne certăm. Ăsta e secretul relației”, au povestit cei doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest