Betty Salam a recunoscut că a plecat de acasă. De ce a avut probleme conjugale

 


Betty Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi formează un cuplu de 7 ani și împreună au fiu de 4 ani, pe Matthias Ștefan. Artista este o femeie împlinită și fericită, dar ca în orice relație, au mai existat și momente de tensiune. Ca să îi dea soțului ei o lecție, aceasta a plecat de acasă și l-a lăsat singur.

‘’Oana Radu: Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut din gelozie?

Betty Salam: Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta.

Oana Radu: Cum?

Betty Salam: Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă. El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură. M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta’’, a declarat Betty Salam în cadrul podcastului.

De asemenea, Betty Salam a mai recunoscut că și-a prins soțul în timp conversa cu alte tinere, însă nu a fost nimic serios. Ea nu a făcut tam-tam pe acest subiect și consideră că nu este un motiv de divorț.

‘’L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm’’, a mai spus Betty.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest