Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit? Ce spune blondina despre separare

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Bia Khalifa spune dacă mai e sau nu împreună cu Fulgy și ce s-a întâmplat, de fapt, de ziua ei de naștere.

 Aceasta mărturisește că dacă nu se pozează împreună asta nu înseamnă că nu mai sunt un cuplu, iar Bia Khalifa susține că nu e vorba de nicio despărțire, ci lucrurile sunt foarte bune între ei, la fel ca înainte.

Aceasta mărturisește că de ziua ei de naștere Fulgy a întârziat și a venit mai târziu, dar ea a înțeles și nu a fost deranjată de situație.

”Peste tot scriu de toate despre mine. De când mă știu se tot scrie, iar chestia cu Fulgy cum că ne-am despărțit nu e adevărată. Faptul că nu postăm zilnic și poate am și eu treabă, de exemplu acum sunt în Bistrița la mine să-mi fac niște acte, nu înseamnă că ne-am despărțit sau nu știu ce. Suntem bine mersi, stau la el, nu ne-am certat, nu nimic. El a întârziat la ziua mea, a avut ceva treabă, dar eu am fost înțelegătoare, el totuși a fost prezent de ziua mea pentru că el ora 12 noaptea a fost cu mine. Eu am petrecut cum ar veni tot pe 29 spre 30 noaptea, nu-i ca și cum m-ar fi încălzit că a venit el cu fetele, oricum am invitat foarte multe fete și erau 2-3 băieți acolo”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest