Bianca Adam a avut parte de o nouă surpriză în Mexic: „Care e faza?”

 

Vloggerița a fost surprinsă în mod plăcut de bunătatea excesivă de care a dat dovadă o localnică.

 

Bianca Adam și mama sa alergau într-o noapte după cazare. Când totul părea să meargă pe dos, celor două le-a sărit în ajutor o localnică din Mexic. Aceasta le-a oferit posibilitatea de a dormi în camera ei, pentru ca participantele la America Express să doarmă cât mai confortabil cu putință. Concurentele au remarcat cât de mare este sacrificiul localnicei, când au observat că aceasta urma să doarmă pe jos, într-o cameră goală.

 

Cum localnica punea doar câteva cuverturi pe jos, pentru a dormi pe ele în încăperea goală, concurentele au luat decizia de a-i împrumuta acesteia un sac de dormit. „Ne-am dat seama că urma să ne dea camera ei și nu înțelegeam cum ne-a luat. De ce dormea acolo? Care e faza? Ne-am gândit să ajut fata să își facă patul, i-am dat sacul nostru de dormit”, a spus Bianca Adam.

 

Vloggerița a mărturisit că ea n-ar fi făcut niciodată un astfel de gest, adică să renunțe la propriul confort în favoarea unui strain. În schimb, mama Biancăi a declarat că ar fi procedat la fel, mai ales dacă ar fi fost vorba de o singură noapte: „Dacă vine cineva la tine, faci la fel. Îi oferi camera ta, pentru că doar o noapte dormi mai așa. Ea stă așa și chiar e de apreciat”.

 

Nu este prima oară când Bianca și mama ei au parte de ajutor în Mexic. Daniela, o româncă abonată la canalul de youtube al Biancăi Adam, care trăiește în Mexic, le-a sărit concurentelor în ajutor, oferindu-le cazare gratis: „După ce am coborât, cu gândul să ne căutam cazare, mi-am dat seama că mă strigă cineva. Daniela este unul dintre abonații mei, ai canalului, pe care o cunoșteam, doar online. Nu îmi venea să cred că e lângă mine. Ea plătește abonamentul la mine pe canal, e unul dintre membrii canalului. Pentru mine, a fost un miracol”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest