Bianca Adam, în conflict cu mama ei: ”Mi s-a părut că a ieșit un monstru din ea”

 

Tensiunea a atins cote maxime la America Express, iar reproșurile, chiar și între coechipieri, nu încetează să apară.

 

Presiunea este mare pe Drumul Aurului, în cadrul emisiunii concurs America Express. Conflictele au început să apară, în special între echipe, vizată de mai mulți concurenți fiind perechea formată de Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, totodată Jean Gavril a avut reproșuri la adresa Andreei Bălan. Dar iată că și în cadrul aceleiași echipe pot apărea neînțelegeri.

 

S-a întâmplat chiar între vloggerița Bianca Adam și mama ei, Mikey. Nemulțumită de felul în care se comportă mama sa, mărturisind că nu face altceva decât să pună și mai multă presiune asupra ei, în contextul în care situația era deja tensionată, Bianca Adam a izbucnit la adresa celei care i-a dat viață.

 

„Nu mai suport să îmi spui de 5.000 de ori să întrebi unde mergem, deși știm sigur unde mergem. Băi, omule, tu mă auzi? Tu auzi ce îți zic? E aproape, m-am uitat pe GPS, ce vrei să mai întrebi? Cum poți să îmi zici de două ori același lucru? Îmi pare rău că mă enervez câte o dată, dar eu nu mai pot cu chestia asta”a spus Bianca Adam, la America Express

 

Nici mama vedetei nu s-a lăsat mai prejos și a taxat-o pe aceasta atunci când nu s-a descurcat la împletirea părului unei femei: „Nu ești bună de nimic”. Fire puternică, Bianca a reacționat și s-a explicat mai apoi: „Îmi tremurau mâinile de frică. Mi s-a părut că a ieșit un monstru din ea”, a spus vloggerița, după ce a terminat de împletit părul unei localnice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest