Bianca Adam și mama ei au ajuns primele la Irina Fodor! Cu cine luptă pentru amuletă!

 

Bucuria pricinuită de faptul că s-au clasat pe primul lor a fost dublată pentru Bianca Adam și mama ei de o alta, și mai mare: au primit cazare din partea emisiunii!

 

Bianca Adam și mama ei au fost în al nouălea cer la finalul ultimei probe de la America Express. Cele două concurente au ajuns primele la Irina Fodor și, pentru performanța lor, au fost recompensate cu loc de dormit din partea emisiunii. Aceasta a fost cea mai mare bucurie pentru vloggeriță, care a recunoscut că aceasta e cea mai mare problemă cu care se confruntă pe Drumul Aurului, și anume cu găsirea cazării.

 

”Nici nu mai îmi pasă de amuletă. Eu vă spun că pentru mine, cazarea este cea mai grea parte. Nu suport să mai întreb, nu suport să mai cer, dați-mi și mie unde să dorm.”, a recunoscut Bianca Adam la America Express.

 

Primele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor în această seară au reușit să intre în concursul pentru amuletă, care se va desfășura în ediția de mâine. Pe primul loc de află echipa formată din Bianca Adam și mama ei, locul doi a fost ocupat de Andreea Bălan și colega ei, Andreea Antonescu, iar pe locul trei s-a clasat echipa formată din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest