Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii

 

Crăciunul a venit la pachet cu câteva probleme de sănătate pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a trezit cu fața umflată. Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, de unde a venit și cu explicația pentru starea sa de sănătate. Bianca a oferit declarații exclusive pentru Antena Stars, unde a explicat ce s-a înâmplat în acele momente și cât de gravă a fost situația.

Bianca Drăgușanu a trăit momente grele de sărbători, atunci când s-a trezit cu fața umflată. Vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate și a făcut o vizită la medic, de unde a venit cu și răspunsul pentru starea ei de sănătate.

Așadar, se pare că vedeta nu s-a confruntat cu nicio problemă gravă de sănătate, ci doar o alergie care dus la această situație. Mai mult, Bianca Drăgușanu și-a făcut și un set de analize, pentru a se asigura că situația este sub control.

”Nu s-a întâmplat nimic grav, am făcut o alergie și m-am dus la prietena mea la clinică, să îmi fac un set de analize, să văd care e cauza și de la ce. Analizele mi-au venit în 24 de ore și din punct de vedere al sănătății, chiar sunt foarte bine. Am reperat și de la ce am alergie. La modul general am alergie la proști, dar asta nu mi-a ieșit la analize, știam eu sigur”, a declarat Bianca Drăgușanu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest