Bianca Drăgușanu a dat definiția iubirii, după ce Bădălău a divorțat de Claudia Pătrășcanu!

 
+2 click pentru
galerie

Diva pare în al nouălea cer după ce partenerul ei a devenit liber și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

 

După ce s-a oficializat divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu își poate duce povestea de iubire cu afaceristul la un alt nivel. Chiar dacă de-a lungul timpului între cei doi au existat și multe momente tensionate, iată că vestea că acesta nu mai are angajamente oficiale față de o altă femeie a produs multră bucurie pentru actuala lui parteneră.

 

Iar Bianca Drăgușanu nu a stat prea mult pe gânduri și, într-o postare pe rețelele de socializare, a încercat să ofere o definiție a iubirii. Mai mult ca sigur mesajul îi este adresat lui Gabi Bădălău: "Dragostea înseamnă să găsești pe cineva care are grijă de tine, mai bine decât ai tu!", a scris diva pe rețelele de socializare, alături de cuvântul „Blessed” (binecuvântată).

 

Cei doi îndrăgostiți au fost în urmă cu două săptămâni într-o vacanță în capitala Thailandei. Despre Aventura asiatică, Bianca Drăgușanu a vorbit în exclusivitate la Antena Stars, susținând că a fost una dintre excursiile în care nu a aruncat cu banii, dorind să trăiască viața locuitorilor din Bangkok, să se bucure astfel de mâncarea stradală specifică zonei.

 

"Hotelul la care noi am stat nu este unul accesibil. Era discrepanța foarte mare între lux și opulență și modul lor de viață, dar ceva foarte frumos. Eu am mâncat în fiecare zi pe street food, aproape în fieacre zi. Am stat șase zile, iar din șase zile, vreo două am mâncat la restaurantele celebre din incinta hotelurilor superbe. În rest, am mâncat în fiecare zi mâncare super fresh, fructe de mare și pește luat direct din acvariu, pus pe grătar și gătit în fața noastră, ceva superb, delicioasă, condimentele cele mai bune. Foarte accesibile, și taxiurile foarte ieftine, în jur de 5-10 lei dolari taxiul, iar mâncarea, chiar am mâncat mult de tot în vacanța asta, mâncarea nu a depășit 70 de euro, dar la modul două persoane, și cam tot ce vezi cu ochii.", a spus Bianca Drăgușanu, în urmă cu puțin timp, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest