Bianca Drăgușanu îl cunoștea pe posesorul sacoșei cu 21.000 de euro, pe care a găsit-o în mall

 


Bianca Drăgușanu a avut o zi plină, după ce ieșirea ei la o cafenea din mall, cu o prietenă, s-a transformat într-o misiune de găsire a persoanei care și-a pierdut sacoșa cu 21.000 de euro în centru comercial. Vedeta a fost cea care a găsit suma uriașă și actele posesorului, iar în urmă cu puțin timp a dezvăluit că îl cunoștea ce individ.

Diva a anunțat autoritățile imediat după ce a găsit sacoșa cu zeci de mii de euro, dar până la venirea oamenilor legii a verificat mai atent pașaportul și a realizat că cel care pierduse banii era un bărbat pe care l-a cunoscut în urmă cu trei luni, la un restaurant.

„Pe tejgheaua cofetăriei era o pungă cu bani și cu un pașaport în ea. Erau 21.000 de euro și extrasul de cont. Am văzut extrasul de cont cu chitanța, am sunat la 112. (...) Între timp, m-am uitat mai atent în pașaport și am constatat că s-ar putea să cunosc acest om. (...) L-am sunat pe om, pentru că îl cunoșteam de acum trei luni. Într-un restaurant l-am cunoscut, după ce am venit de la o petrecere și mi-a admirat rochia împreună cu fiica lui. Am făcut schimb de numere de telefon, fiica lui devenind clienta atelierului meu.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest