Bianca Drăgușanu, replică acidă în scandalul cu Claudia Pătrășcanu

 

La începutul săptămânii, Claudia Pătrășcanu declara că Bianca Drăgușanu este cea care o jignește, în timp ce ea își dorește doar pace. Acum, blondina i-a dat replica și a povestit mai multe situații în care artista a început scandalul cu ea, cu mențiunea că împăcarea pe care artista a spus că și-o dorește cu ea ar fi doar de fațadă. În realitate, șatena ar căuta mereu să-i facă rău și s-ar băga în relația ei cu Gabi Bădălău.


Bianca susține că fosta soție a partenerului ei ar fi înjurat-o în repetate rânduri și chiar și-ar fi pus mama s-o sune și să facă același lucru. Totodată, vedeta spune că șatena i-ar fi reproșat lui Gabi că ar fi plătit pentru petrecerea aniversară a fetiței ei, Sofia.

„De doi ani de zile sunt terorizată de această femeie, care îmi dă mesaje în continuu. Când o blochez, îi dă mesaje lui Gabi și nu se poate opri. Are perioade în care refulează asupra mea. Acum 2 ani, când eram în Maldive cu Gabi, mi-a dat mesaj în care ea, pacifistă, voia să se alieze cu mine și să-mi spunăă ea mie cine este el. A trecut o perioadă, a început cu atacurile asupra mea fără ca eu vreodată să-i fi dat vreun motiv. (...) Nu mă pot lăsa călcată în picioare de o ***** ridicolă de-a dreptul, care vine și zice că eu vreau circ și că eu fac circ la televizor. (...) De anul trecut din mai până acum au început iar terorile. De ziua copilului meu, au început iar mesajele. Când a văzut că am organizat o super petrecere, a început din nou să-i dea mesaje lui Gabi. (...) Avea o problemă cu cine a plătit petrecerea copilului meu. Și dacă mi-ar fi plătit-o Gabi, care e problema ta? Este iubitul meu până la urmă.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest