Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă la Amsterdam! / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

În plin scandal de divorț cu Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău și-a dus iubita într-unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume, într-un city break.

 

Multă lume se întreba dacă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău mai sunt împreună, dar iată că răspunsul a venit chiar de la subiecții principali. Cei doi îndrăgostiți s-au pozat în capitala Olandei, acolo unde au petrecut acest weekend. Îmbrăcați aproape la fel, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță în Amsterdam, iar vedeta nu a ezitat să se fotografieze alături de iubitul ei și să posteze imaginea pe rețelele de socializare personale.

 

Cei doi s-au pozat pe podurile ce par a fi situate în imediata vecinătate a Felinarelor Roșii, în ținute de lux. Se pare că au îmbinat utilul cu plăcutul în Amsterdam, pe lângă vizitarea zonelor faimoase ale orașului cei doi făcând și o serie de sesiuni de shopping. În imaginile postate se remarcă articolele vestimentare de lux, dar și accesoriile în valoare de mii de euro și aici ne referim la ceasurile celor doi îndrăgostiți.

 

Însă vacanța lor se va încheia curând, iar cei doi vor trebui să se întoarcă în cotidianul Bucureștiului, la treburile pe care le au. Gabi Bădălău se află în plin scandal cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui. Procesul de divorț dintre cei doi durează de mai bine de trei ani și pare fără final. Între timp, cei doi își mai aruncă vorbe grele pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest