Bianca Pop a reapărut în online cu un mesaj șoc: ”Am vrut să nu mai exist!”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a avut o perioadă dificilă, pe care susține că a depășit-o cu ajutorul lui Dumnezeu.

 

Bianca Pop a dispărut pentru o perioadă din mediul online. Dar revenirea a fost de-a dreptul spectaculoasă. Vedeta a spus că în ultima vreme a suferit mult, că au fost momente în care și-a dorit să nu mai trăiască și asta din cauza drogurilor. Acum susține că nu mai consumă substanțe interzise și-i îndeamnă pe fanii ei să nu-i urmeze exemplul.

 

''Acum sunt bine, azi am suferit ca un câine. Am vrut să nu mai exist, însă Dumnezeu mă iubește și mi-a dat zile. Vă spun din inimă că drogurile nu sunt bune. Ești fericit pe moment, însă după ești trist. Vă rog să nu faceți ce am făcut eu. Nu sunt un exemplu bun, însă am făcut multe în viață și am învățat.'', a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare.

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a explicat și motivele din cauza cărora nu a mai fost prezentă în online. Ea susține că i-a fost furată cartela din telefon și astfel nu a mai avut acces la conturile ei: ''Nu puteam să îl accesez pentru că mi-a fost furată cartela de telefon și mi-au blocat iCloud-ul, așa că am rămas fără iPhone, tabletă, Facebook și Instagram. Azi am reușit să-mi recuperez cartela''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest