Bianca Pop, înșelată de un client cu câteva sute de euro: „A venit la ora 12 noaptea”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit în exclusivitate al Antena Stars ce a pățit zilele trecute.

 

Bianca Pop a trecut printr-o experiență deloc plăcută, după ce un client a refuzat să achite o consumație consistentă. Bianca și iubitul ei George dețin un restaurant, iar un individ le-a propus să facă botezul fetiței lui în localul respectiv. Chiar dacă inițial partenerul ispitei a refuzat, în cele din urmă cele două părți au bătut palma.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Bianca Pop a povestit cum au stat lucrurile: „El a venit într-o zi la noi, la restaurant, a intrat pe poartă și eu eram în bar, iar barul este cu grilaje, și am întrebat cine sunt, ce doresc și a început să strige că nevasta lui este fana mea, de la Insula Iubirii, vrea și ea să se opereze ca mine, nu știu ce. Fiind drăguță, l-am întrebat cu ce să îi servesc, i-am și servit cu două cafele, două sucuri... și au zis că vor să facă botezul fiicei lor la noi.

 

Între timp a venit George acasă, pentru că era la cumpărături, și a întrebat cine sunt ei. I-am spus de unde sunt și că vor să facă botezul aici. George inițial a refuzat, dar atât s-au rugat de el încât a acceptat. Când ai un botez este absolut normal să îți plătești lăutarul, drumul și cazarea acestuia, că nu este botezul nostru, noi doar am închiriat localul, iar tu plătești meniurile”, a spus fosta ispită de la Insula Iubiri.

 

Toate bune și frumoase, numai că a doua zi, bărbatul s-a prezentat din nou la local. Nu singur, însoțit de o gașcă destul de consistentă, formată din 12 persoane. Bianca și George organizau o seară românească, percepând pe meniu 35 de euro. Părintele care și-a botezat copila a mâncat, a băut, s-a simțit bine, apoi s-a făcut nevăzut, fără să achite nota.

 

„Totul a fost frumos, un botez reușit și frumos, iar după treaba asta, a doua zi am făcut noi eveniment românesc. La intrare se plătea meniul 35 de euro de persoană. El a venit seara, la 12 noaptea, cu 12 persoane și nu au plătit 480 de euro. După au zis că le-am furat sticlele, nu le-am furat nimic. I-am dat cele 5 sticle de băutură ale lui, plus o sticlă de vin cadou, din partea mea. După i-a spus lui George că pleacă până undeva, după ceva și că vine înapoi, dar nu a mai venit, nu a mai plătit nimic”, a povestit fosta ispită de la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest