Bie Adam, mesaj emoționant după ce a fost eliminată din competiția America Express

 

După eliminarea de la America Express, Bie Adam a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Am ajuns in orașe periculoase, am mers în benele mașinilor, am fost acoperite de jeg din cap pana in picioare, cu zilele, am făcut cunoștința cu sute de străini cu inima mare și le-am ascultat poveștile, am mâncat din voința oamenilor cu inima mare, odata pe zi sau poate deloc in unele zile, am dat interviuri până când aproape adormeam una peste cealalta, am dormit pe jos, am simtit extazul si dezamăgirea, am avut crize de ras si ne-am înfuriat când nu ne ieșeau lucrurile pentru ca spiritul competiției e mai puternic decât ne asteptam amândouă, ne-am certat si imediat după ne-am împăcat, am învățat impreuna multe lecții despre puterea prezentului, dar cel mai important este ca am făcut toate astea impreuna.
Nu puteam sa-mi imaginez un coechipier mai potrivit, care sa ma ridice mai bine, care sa-mi inspire atat de multă determinare și care sa ma facă sa ma simt mai safe decât o face mama.
Te iubesc din toată inima și îți mulțumesc ca ai ales sa iei parte cu mine la cea mai tare experiența.
Cea mai intensa, obositoare, antrenantă, periculoasa, extremă si transformatoare aventura din viața noastră, America Express, se încheie aici. Sunt recunoscătoare pentru toate amintirile pe care le-am adunat impreuna cu cea mai cool ființa pe care o cunosc. Sunt recunoscătoare pentru echipa care ne-a fost alături la bine și la greu @irinarogo @beatlesartmedia . Sunt recunoscătoare pentru munca celor 100 de oameni din producție, implicați și dedicați acestui proiect incredibil de tare și sunt infinit recunoscătoare pentru fiecare moment. Ne vedem pe Youtube.”, a scris Bie Adam pe contul său de Instagram, la scurt timp după eliminarea să din emisiunea America Express.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest