Bie Adam și mama sa, Micky, părăsesc competiția America Express. Eliminarea i-a surprins pe toți concurenții.

 

În această seară, în cadrul competiției America Express, echipa formată din Bie Adam și mama sa, Micky, au părăsit competiția. Deși au luptat din greu și au dat tot ce a fost mai bun, echipa a ajuns ultima după cursa pentru ultima șansă, iar parcursul lor în emisiune s-a încheiat astfel.

Cursa pentru ultima șansă a fost una epuizantă, plină de provocări, iar concurenții au ajuns noaptea alături de colegii lor. Bie Adam și mama sa, Micky, au trecut prin momente grele, dar au continuat să lupte până la final. Totuși, au fost eliminate din competiție, totemul scos de Irina Fodor din sac fiind unul de culoare roșie.

”Acum să nu facem o înmormântare din asta. Vreau să vă zic că asta a fost ce mai tare experiență din viața mea de până acum. Deși fac vlog de 10 ani, am făcut toate tâmpeniile care se puteau face în România și în afară, nu se compară cu experiența asta. Am dat tot ce e mai bun, mă bucur că am trăit experiența asta cu mama. Nu exista echipa mai tare pe care să o am, mă bucur că i-am oferit această experiență și sigur o vom reține toată viața. Nepoții și strănepoții o să fie ce s-a întâmplat aici”, a spus Bie Adam.

”Este o cursă nebună în care eu nu aș fi crezut niciodată că o să ajung sau că o să fac față. Credeam că pot să fac orice, dar mi-ați transmis acest virus și am devenit de neoprit. Treceam peste orice. Nu mă interesa nici că Bie se plânge din orice”, a spus Micky.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest