Boala neobișnuită cu care se confruntă Lidia Buble: „Mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou…”

 

Cunoscuta cântăreață a dezvăluit că suferă de o boală destul de rar întâlnită. Ce simptome are vedeta.

 

După ce a trecut prin depresie, ca multe alte vedete din spațiul autohton, Lidia Buble a dat peste o altă problemă medicală. Celebra artistă are nicrofobie, cee ace se traduce prin frica de întuneric, ce se manifestă în special în timpul nopții. Între simptomele pe care le are vedeta se numără vedeniile, dar și insomnia care, potrivit propriilor spuse devin chinuitoare.

 

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot', a dezvăluit Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Nicrofobia este o afecțiune medicală și se manifestă prin frica de întuneric. Această afecțiune se manifestă prin simptome la nivel fizic, precum probleme ale respirației, ritm cardiac slăbit, dureri de cap și transpirație. Dar se manifestă și prin simptome la nivel emoțional precum anxietate, atacuri de panică, depresie, pierderea cunoștinței etc. Nicrofobia se poate trata cu ajutorul unui specialist, iar tratamentul constă în părăsirea dormitorului întunecat în favoarea unuia luminat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest