Bogdan Lățescu, atac la TJ Miles, după ce s-a aflat că ar avea o relație cu Francisca

 

Nu este pentru nimeni un secret faptul că TJ Miles a fost surprins destul de des în preajma Franciscăi, iar mulți spun că aceștia ar forma un cuplu după ce artista a pus punct căsniciei cu Bogdan Lățescu. Iată ce cuvinte grele a avut de spus fostul partener despre influencer.

Bogdan Lățescu nu crede că Francisca ar avea o relație cu TJ Miles pentru că este de părere că fosta lui parteneră de viață ar prefera un alt gen de bărbați, „mai masivi”, nu „măscărici”, așa cum spune el.

Fostul partener al Franciscăi spune că a auzit că TJ Miles ar fi bisexual. Bogdan Lățescu aruncă „bomba” și susține că un prim articol despre posibila relație a artistei cu influencerul ar fi pus „capac căsniciei”.

Bogdan Lățescu a ținut să precizeze că Francisca și TJ Miles ar colabora de multă vreme împreună.

„Da, este adevărat, am divorțat de Francisca la începutul lunii decembrie, anul trecut. Nu vreau să ies în față cu foarte multe declarații, pentru că eu nu sunt genul de persoană care să mă cert pe la televizor (...) Lucrul care a pus capac căsniciei a fost un prim articol într-o publicație tabloidă despre o posibilă relație a ei cu TJ Miles. Eu nu cred că Francisca este cu respectivul, pentru că ei colaborau de mai mult timp împreună (...) Știam că TJ Miles este bisexual, așa am auzit în stânga și în dreapta de pe la alții. Nu este genul Franciscăi, pentru că ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii”, a mărturisit Bogdan Lățescu, potrivit click.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest