Bogdan Mocanu, pregătit să intre în cușcă împotriva lui Vincezo Darian: „Am avut o surpriză, se cam bat cap în cap”

 

Artistul este gata să-și măsoare forțele cu cel supranumit Romanian Final Boss, drept urmare a început antrenamentele, dar a avut parte de o mare surpriză.

 

Cel mai tare meci al Galei RXF îi va pune față în față pe Bogdan Mocanu și Vincenzo Darian. Cei doi vor lupta în cușcă pentru faimă, dar și pentru un pot de câteva zeci de mii de euro, atât cât va încasa marele câștigător. Artistul a începtu deja pregătirile pentru lupta cu cel supranumit Romanian Final Boss.

 

Odată ce a început antrenamentele pentru marea încleștare cu Vincenzo Darian, Bogdan Mocanu a avut parte de un șoc. A realizat că pregătirea pe care o făcea până acum la sala de forță nu are nimic în comun cu cea pe care o face pentru o luptă în cușcă. Nu doar că nu-l ajută prea tare, ci îl și încurcă puțin, după cum a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

 

”Cu siguranță, este un meci pe măsura mea, dar mă pregătesc, am început pregătirile, nu trebuie subestimat adversarul meu, sub nicio formă, dar nici el nu trebuie să mă subestimeze pe mine. Am avut o surpriză, să descopăr că antrenamentul de lupte nu are nicio treabă cu antrenamentul din sala de forță. Sunt două chestii total diferite, pot să spun că se cam bat cap în cap, adică toți anii de sală de până acum se împotrivesc antrenamentelor de acum, de la lupte... E o provocare”, a declarat Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest