Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită

 


Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită. Artistul a recunoscut despărţirea de fosta parteneră, devenind astfel din nou singur. Acesta nu a exclus o împăcare, deşi este conștient că ar fi foarte dificil să fie din nou împreună.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a lăsat să se înțeleagă că în diverse ocazii „s-au împins anumite limite” și astfel povestea de dragoste a ajuns la final. Bogdan Mocanu a mai spus că a rămas în relații apropiate cu fosta parteneră, iubindu-l necondiționat pe copilul acesteia, pe care-l consideră ca pe fiul lui.

„Sută la sută nu există niciodată definitiv. Deci nu pot să spun că nu o să ne mai împăcăm. Însă, a trecut timp de când am luat amândoi această decizie și sunt slabe șansele să se întoarcă ceva din drum.

Într-o relație, mai importantă decât iubire este respectul. Noi ne-am permis prea mult și ne-am împins puțin limitele respectului. La un moment dat, când unul dintre noi avea pretenția că o barieră să fie atinsă, celălat a sărit-o. Poate asta a adus la neînțelegeri.

Da, mai vorbim din când în când. Am vorbit și zilele acestea. La noi este mai complicat pentru că avem copilul la mijloc. Cu care vorbesc foarte des. Îl iubesc și mă iubește și nu poate să schimbe nimeni asta, niciodată. A dormit la mine zilele trecute„, a declarat Bogdan Mocanu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest