Brigite Pastramă vrea să devină mamă. Anunţul făcut la Splash! Vedete la apă: ”Vreau un bebe cu tine”

 

Brigitte Pastramă își dorește să devină mamă din nou, alături de Florin Pastramă. Din acest motiv, bruneta a tras un semnal de alarmă înainte de săritura soțului său din cadrul finalei săptămânii de la Splash! Vedete la apă . Afaceristul s-a conformat și i-a urmat sfatul soției sale.

Florin Pastramă a mărturisit că și-ar fi dorit să sară de la 10 metri, în cap. Imediat după acest anunț, Brigitte Pastramă s-a supărat și l-a determinat să renunțe la idee.

Florin Pastramă i-a mulțumit soției sale pentru sfatul pe care i l-a dat, mai ales că săritura pe care a efectuat-o, de la o înălțime mai mică, a fost o săritură eșuată.

Brigitte Pastramă i-a spus soțului său că nu dorește să riște, deoarece vrea să devină mamă din nou. Mai mult decât atât, bruneta a dat de înțeles că ea și Florin Pastramă ”lucrează” din greu la asta.

”Mulțumesc că nu vrei să riști, pentru că eu chiar vreau un bebe cu tine, nu vreau să am grijă de un tip în scaun cu rotile toată viața”, a spus Brigitte Pastramă.

Din fericire, Florin Pastramă nu s-a accidentat în tipul saltului pe care l-a făcut de data aceasta. Dacă în cealaltă ediție s-a descurcat extrem de bine și a primit note maxime din partea juraților, de data aceasta a dat-o în bară.

Florin a recunoscut că nu a făcut o săritură excepțională și s-a declarat supărat, după ce și-a ratat șansa de a deveni câștigătorul emisiunii, așa cum și-a dorit de la bun început.

Și Brigitte Pastramă a dorit să sară,  însă s-a operat în urmă cu o lună, iar medicii de specialitate i-au recomandat să nu sară, deoarece i s-ar fi putut desface operația. Așadar, bruneta nu a putut să sară  alături de soțul ei.

Chiar și așa, Brigitte Pastramă l-a susținut pe soțul ei din public.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest