Brigitte Pastramă consideră că Dumnezeu i-a salvat mariajul cu Florin: „Noi avem o fire, pe care trebuie să o răstignim”

 

Vedeta a explicat cum a trecut peste momentele dificile din relația pe care o are cu Florin Pastramă și apreciază că ajutorul divin a fost esențial pentru cuplu.

 

Brigitte și Florin Pastramă au fost, în urmă cu mai bine de jumătate de an, la un pas de despărțire. Scandalurile dintre cei doi nu mai conteneau, unele fiind chiar publice, în stradă. Între timp, relația pare să fi intrat pe un făgaș bun. Cum s-a întâmplat acest lucru a explicat bruneta într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars. Ea a spus că la cafeaua de dimineață citește versete biblice împreună cu soțul ei, și doar divinitatea a făcut ca relația să funcționeze între cei doi.

 

”Lucrurile s-au calmat de jumătate de an. Noi suntem în permanentă schimbare, cred că Dumnezeu este unicul care poate să ne schimbe la vârsta asta. Să speram că domnul Iisus să ne dea înțelepciunea să putem să înțelegem ce nevoi are fiecare dintre noi, astfel încât când unul este nervos, celălalt să fie calm și să nu fim amândoi în aceeași stare, că nu este bine. Eu nu pot nimic, decât în Hristos, atât. Noi avem o fire, pe care trebuie să o răstignim. Dacă încă nu reușim, Dumnezeu să ne țină astfel încât unul să fie mai înțeelpt decât celălalt”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

 

Vedeta are tot ce își dorește în plan financiar și familial acum. Așa că întreaga atenție este îndreptată spre copii: ”Vreau copiii mei să fie pe o cale bună. Îmi doresc pentru copiii mei, pentru că eu am absolut totul. Dar îmi doresc copiii  să înțeleagă ceea ce este cel mai important, că acum este vremea în care alegi cu adevărat calea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest